Feestje vieren

De mooiste dag van je leven

Je leeft er misschien al een hele tijd naar toe. Of het komt in een opwelling. Hoe dan ook; als één van de twee op de knieën gaat voor een huwelijksaanzoek is de volgende stap natuurlijk het huwelijksfeest bij De Veldhoek. Het aanbod zalen in Salland is door de tand des tijds aanzienlijk ingekrompen, maar hier is het nog steeds een belangrijke pijler. We nodigen je graag uit een kijkje te komen nemen en de wensen door te spreken. Als de ‘formaliteiten’ zijn afgewikkeld en het ja-woord aan ons is gegeven, leggen we je op onze kosten graag nog even in de watten met een overheerlijke maaltijd.

Je gaat met een goed gevoel naar huis en dat raak je voorlopig niet meer kwijt. In ieder geval tot (na) de huwelijksnacht… Want, hou je jouw bruiloft bij De Veldhoek, dan wordt het echt de mooiste dag van je leven! En ben je na zoveel jaren nog steeds gelukkig getrouwd en wil je de mijlpaal van een 12,5-, 25-, 40-, 50- of 60-jarig huwelijksfeest vieren, dan doen we het gewoon nog eens dunnetjes over.

Maak een afspraak met Wilco om de mogelijkheden voor jullie bruiloft of huwelijksfeest te bespreken

Verjaardagsmijlpaal

In principe vier je de meeste verjaardagen in huiselijke kring, maar er zijn bepaalde momenten in het leven dat je echt wilt uitpakken met jouw verjaardagsfeest. Bijvoorbeeld als je 18, 20, 21, 25, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 en 100 wordt. Dat zijn de verjaardagsmijlpalen die roepen om een extra mooi feest. Of je dat nu in kleine kring wilt doen of in een gezelschap van meer dan 100 personen; De Veldhoek is flexibel en heeft meerdere mogelijkheden. Graag bespreken we van tevoren met jou wat de specifieke wensen zijn zodat we een feest op maat kunnen garanderen. Muziek, eten/drinken, de aankleding; wij zorgen dat alles piekfijn is geregeld. Tenslotte word je maar één keer 18, 20, 21….

Familiefeest

Het is een bekend fenomeen. Zeker bij de grotere families. Je komt niet altijd meer op verjaardagen van ooms en tantes en neven en nichten. Om te voorkomen dat je elkaar op een gegeven moment alleen nog maar treft bij uitvaarten en condoleanceplechtigheden, is de familiedag of familiereünie in het leven geroepen. Voel je welkom om jullie wensen met ons te bespreken. Uiteraard kunnen we ook meedenken bij de organisatie van enkele activiteiten. Zowel bij ons als in de directe omgeving.
Neem contact op met Wilco en stel jouw eigen feest samen

Catering

Ondanks het feit dat we hier prachtige mogelijkheden hebben om voor jou een mooi feest te organiseren, kunnen we ons er alles bij voorstellen dat je jouw gasten graag in eigen huis of tuin ontvangt. Maar, je zit dan natuurlijk niet te wachten op de verantwoordelijkheid om je gasten continu van een hapje en een drankje te voorzien. Wees gerust, want je kunt De Veldhoek ook inschakelen voor catering op locatie. En dan hebben we het over het complete pakket. Van een bar met barmedewerkers tot een bittergarnituur en van compleet verzorgde maaltijden tot bedienend personeel en van een welkomstcocktail tot een afsluitend broodje beenham. Of het nu catering in Heino is of catering op een andere locatie in Salland, het vertrouwde adres regelt het. Ook buiten onze eigen vertrouwde muren.

Reserveer een plekje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Formulier en reservering methode nader bespreken

    Tijdstip*