De Veldhoek brigade

Laat één ding duidelijk zijn: we zijn hartstikke trots op De Veldhoek brigade. Ons team van medewerkers is een uitgebalanceerde mix van ervaren rotten en jonge honden. En van wereldreizigers tot teamleden die de skyline van Heino moeten blijven zien. Het gaat net iets te ver om elk teamlid afzonderlijk voor te stellen. We beperken ons daarom tot drie gezichten die elk een ‘afdeling’ binnen De Veldhoek vertegenwoordigen. Aangenaam kennis te maken!

null

Wilco van Dam

EIGENAAR EN GASTHEER

Dat is eigenlijk heel logisch, want Wilco is een kind van de streek. Zijn wieg stond in Wijthmen, hemelsbreed op slechts enkele kilometers van De Veldhoek, waar zijn ouders een prachtige boerderij bestierden. Inmiddels zijn ze wat kleiner gaan boeren. Waar? Juist, in de Veldhoek!

Wilco was al op jonge leeftijd in de horeca te vinden om daar zijn eerste centen bij elkaar te sprokkelen. De liefde was zelfs zo groot dat hij – ondanks z’n afkeer van studieboeken – koos voor de Hogere Hotelschool. Waar hij zichzelf misschien nog wel het meest verbaasde door de opleiding met gemak en succes af te ronden. Dat Wilco van afwashulp zou uitgroeien tot bedrijfsleider en nu tot horecaondernemer is voor vrienden en familie dus eigenlijk geen verrassing.

Dit is Wilco: “De Veldhoek is er voor iedereen. Voor de boer op klompen en voor de directeur in een net pak. Het liefst samen aan de stamtafel.”

null

John Bode

CHEF-KOK

John heeft door de prettige samenwerking in de keuken van een ander etablissement al jaren een klik met Wilco. Twee (horeca)zielen één (culinaire) gedachte zullen we maar zeggen. John is  door z’n grote ervaring – in de goede zin van het woord – een beest in de keuken. Loopt niet weg voor hard werken en stopt net zo veel passie in het maken van een uitsmijter als in een driegangenmaaltijd. Of in een proeverij van voorgerechten. Of in een heerlijke sorbet die in de zomer op het terras wordt geserveerd.

Dit is John: “Natuurlijk is de menukaart leidend, maar met dank aan onze leveranciers wil ik dat we aan tafel altijd kunnen zeggen: “Maar, we hebben ook nog iets bijzonders.”

null

Annie Grote Ganseij

SERVEERSTER EN ROTS IN DE BRANDING

Annie is bij wijze van spreken geboren met een dienblad in de handen. En als ze niet rondgaat met een dienblad vol drankjes of een schaal met overheerlijke hapjes, dan staat Annie achter de bar om de drankjes op tijd klaar te zetten. Annie kent elk hoekje van De Veldhoek en is al decennia trouw aan de horecagelegenheid. Ze hoeft niet zo nodig op de voorgrond, maar vooruit nu moet het maar een keer. Omdat ze ook model staat voor al het bedienend personeel dat elke keer weer paraat staat voor de gasten.

Dit is Annie: “Het voelt bijna niet als werken als je een bijdrage mag leveren om gasten een fijne en gezellige avond te bezorgen.”

Krijg je al trek?

Reserveer dan snel een mooi plekje