Diner

Misschien ben je zo’n hobbykok die thuis met plezier achter het fornuis staat, maar in het weekend graag buiten de deur wil genieten. Misschien ben je iemand die ‘pluk de dag’ tot levensmotto heeft verheven en ook gewoon door de week een eetgelegenheid opzoekt. Of misschien ben je niet zo van de planning. En besluit je een uur voor etenstijd dat het een mooie dag is om lekker in het zonnetje te genieten van een heerlijke maaltijd.

De Veldhoek ontvangt gasten in alle soorten en maten. Ze hebben wel duidelijk één ding gemeen: het zijn levensgenieters.  Bourgondisch genieten. Dus geen liflafjes op het bord, maar (h)eerlijk eten in mooie, royale porties. Geen gerechten met moeilijke namen, maar ‘wat je leest, is wat je krijgt’.

Natuurlijk houden we rekening met al die prachtige seizoensproducten, dus onze menukaart wisselt drie keer per jaar: voorjaar/zomer, herfst en winter. En we maken zoveel mogelijk gebruik van mooie streekproducten. Wat NOOIT van de kaart verdwijnt, zijn de ‘Spareribs van John’. Overheerlijk en zo mals…. Loopt het water je al in (of uit) de mond?

Nieuwsgierig geworden?
Klik dan hieronder voor een blik op onze menukaart

Krijg je al trek?

Reserveer dan snel een mooi plekje