Menukaart

Uitgelicht

Onderstaande gerechten zijn zowel als plate- en hoofdgerecht te bestellen

Asperges met Zalm  – 19,75
Geserveerd met op de huid gebakken zalm gekookte aardappelen, gekookt ei en bearnaisesaus  

Asperges met beenham  – 19,75
Geserveerd met warme beenham gekookte aardappelen, gekookt ei en bearnaisesaus

Rib eye – 19,50
Rib eye van 200gr op bedje van ui, paprika en spek, geserveerd met John’s pepersaus on the side

Veldhoekerspecial (alleen op vrij, za, zo)  – 17,50
Wisselend hoofdgerecht, vraag onze bediening naar de veldhoekerspecial van deze week

Happen met de baas -12,50
Eten wat de pot schaft, eet lekker mee met het personeel, vraag bij de bediening wat  we vandaag eten

Lunch

Uitsmijters
Ham/kaas – 7,95

Rosbief/Rollade/Beenham – 8,50

De Veldhoek – 9,10
4 eieren, gebakken spek, ham, kaas en 3 snee brood

Tosti’s
Ham/kaas 
– 3,25

Italia – 3,85
Kaas, Salami en tomaat

Parijs – 3,85
Brie, honing, walnoten en zontomaatjes

Zalm – 4,50
Zalm, Roomkaas en Dijonmosterd

Belegde Broodjes
(Lausange wit of bruin)

Gezond
 – 6,70
Ei, sla, ham, kaas, tomaat, komkommer

Brie – 7,40
Sla, walnoot, honing

Gerookte Zalm – 8,80
Sla, gerookte zalmfilet en roomkaas

Carpaccio – 8,80
Sla, carpaccio, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes,
grana pedano en truffelmayo

Tuna – 8,80
Sla, huisgemaakte tonijnsalade

Borrel

Rondje Europa – 12,50
Borrelplank met verschillende kazen, worst en lekkernijen uit Europa.

Olderwets – 11,25
Traditioneel borrelplankje met verschillende soorten kaas en worst.

Bittergarnituur 9 – 5,40
Gemengd bittergarnituur of alleen bitterballen met mayonaise en mosterd

Bittergarnituur 12 – 7,00
Gemengd bittergarnituur of alleen bitterballen met mayonaise en mosterd

Nacho’s – 7,50
Nacho chips uit de oven, met gekruide kip, fijn gesneden groentes, tomaat en kaasdip.

Warme Dranken

Koffie – 2,20
Thee – 2,20
Pot thee (2,5 koppen) – 3,50
Verse munt thee – 2,75
Cappuccino – 2,50
Koffie verkeerd – 2,50
Latte Macchiato – 2,50
Espresso – 2,20
Warme chocomel – 2,75
Met slagroom
Koffie speciaal – 4,50
Met allerlei lekkernijen en slagroom
Taart van de dag – 2,20

Voorgerechten

Al onze voorgerechten worden geserveerd met een plankje stokbrood

Carpaccio Royale – 8,50
Heerlijk malse huisgemaakte carpaccio op een bedje van Rucola met zongedroogde tomaten, grana padano, pijnboompitten en truffelmayonaise.

Tomatensoep – 4,75
Zoete rijkgevulde tomatensoep met reepjes ei

Uiensoep – 4,75
Huisgemaakte uiensoep met een bruschetta gesmolten kaas

Soep van de dag – 4,75
Dagelijks wisselende soep die mee gaat in het seizoen.

Viva mexico – 7,50
Nacho chips uit de oven, met gekruide kip, fijn gesneden groentes, tomaat en kaasdip.

Gamba – 8,50
Wrap gevuld met gemarineerde gebakken gamba’s, sla, paprika, rode ui, geserveerd met zure room van knoflook en bieslook

De Weide koe – 8,50
Salade met rauw-warme reepjes rundersucade op een bedje van veldsla, gemarineerde Cherry tomaatjes, gegrilde. paprika, ui, spek en een Chimichurri dressing.

Voorjaarkriebels – 7,50
Serranoham geserveerd met frisse granaatappelsalade, sinaasappel partjes en een frisse dressing

Plankje stokbrood 8,50
Geserveerd met kruidenboter en tapanade

Hoofdgerechten

Plate gerechten worden geserveerd met salade, friet en mayonaise

Varkenshaas Marsala – 18,25
Varkenshaas medaillons ingewikkeld met spek op bedje van gemengde sla gegrilde tomaat en een marsalasaus

Veldhoeker Steak – 18,75
Malse sucade steak geserveerd met een huisgemaakte zoetzure chutney

t’ Kippenhok – 16,75
Kruidige kippendij met groene pesto, kruidenboter, crispy bacon en gegrilde paprika

Nijmeijers Schnitzel – 18,25
Forse schnitzel met gebakken champignons, ui, spek en cherrytomaatjes. 

Sallandse Triple – 18,25
Triple van varkenshaas, sucade en kippendij geserveerd met crispy bacon en een zure room van knoflook en bieslook

Spareribs van John -17,75
Malse spareribs om van het botje te zuigen zoals alleen John dit kan in naturelle en pittige variant geserveerd met knoflook en barbecuesaus.

Shaslick – 17,50
Vegetarische gehakt spies met gegrilde paprika en chimichurri

Rib-eye steak – 20,50
Rib eye van 250gr van de grill geserveerd met huisgemaakte kruidenboter

Merluza – 17,75
Heekfilet op de huid gebakken met bearnaisesaus en gamba’s

Nagerechten

La Dame Blanche – 6,50
Romig vanille ijs, topping van pichtashcrumble, slagroom en warme chocoladesaus.

IJs nog Vla – 6,50
Crème brûlée met frambozen sorbetijs, kletskopcrunch en slagroom.

Sorbet – 6,00
Vanille-ijs, gemarineerd vers fruit en slagroom.

Citroen Room Flan – 6,50
Citroenpudding, hazelnootijs, chocolade en slagroom

Veldhoeker Popsicle – 6,50
Verrassing van de chef van 3 ijslolly’s in een jasje                                 

Mokka soes – 6,50
Soes gevuld met mokka ijs, amandel crème en slagroom

Dessertplank (minimaal 2 personen) – 6,75 EUR p.p
Proeverij van diverse desserts op feestelijke wijze geserveerd

Koffie Tijd – 5,75
Complete koffie met huisgemaakte lekkernijen en slagroom, eventueel ook in thee variant.

Special Coffee’s
Irisch Coffee (Whisky) – 5,25
Spanish Coffee (Licor 43) – 5,25
Italian Coffee (Amaretto) – 5,25
Koffie de Veldhoek (Tia maria & Baileys) – 5,25

Plate Gerechten

Plate gerechten worden geserveerd met salade, friet en mayonaise.

Angus Burger  – 13,50
200 gr Burger met sla, ui, spek, tomaat, augurk, kaas en smokeysaus

Moderne Boerenschnitzel  – 16,50
Forse schnitzel met  gebakken champignon, ui, spek en cherrytomaatjes(ook te verkrijgen in traditionele variant)

Sallandse Lappe – 18,25 EUR
Forse schnitzel van 500 gram met  gebakken champignons, ui en spek 

Saté van de haas – 16,50
Varkenshaassaté met satésaus, cashewnoten en gefrituurde uitjes

Zalm traditionele – 17,25
In de oven gegaarde zalmfilet met huisgemaakte dille-mosterdsaus.

Bief van t’huus – 17,75
Malse kogelbiefstuk van het rund met grof gesneden champignons in romige rozemarijn-wijnsaus

Spareribs van John – 16,50
De welbekende huisgemaakte spareribs van John met knoflooksaus in naturelle en pikante variant

Varkenshaas – 16,50
Varkenshaas medaillons met gesmoorde champignons in roomsaus