Ondernemend

Voor de zakelijke markt bieden we het goede van twee werelden binnen één locatie: meerdere ruimtes voorzien van alle faciliteiten en culinaire verwennerij.

We laten onze bescheiden en nuchtere levenshouding even varen om de zakelijke mogelijkheden bij De Veldhoek onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je namelijk alle kanten op met de ruimte. Of je nu behoefte hebt aan een onderkomen voor een groot personeelsfeest of een bouwvak- of kerstborrel. Of als je op zoek bent naar een kleine, intieme plek om te vergaderen of een middelgrote ruimte voor een brainstormsessie, receptie of presentatie.

Liefhebbers van landelijk vergaderen komen helemaal aan hun trekken. Je kunt de vergadering namelijk combineren met een heerlijke wandeling door het buitengebied en over het nabijgelegen landgoed Het Reelaer. En wat is het mooi dat je binnen dezelfde locatie ook culinair en bourgondisch in de watten wordt gelegd. Geniet bij ons dus ook van een heerlijke lunch, diner en/of afsluitende borrel met hapjes.

We werken niet met van tevoren samengestelde pakketten, maar maken voor jouw bedrijf een arrangement op maat. We willen elke zakelijke klant iets bijzonders voorschotelen en een unieke ervaring meegeven. Dat begint al als je uit de auto stapt op ons ruime parkeerterrein.

Maak een afspraak met Wilco om de wensen en mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken

Krijg je al trek?

Reserveer dan snel een mooi plekje