Terras open en upgrades binnen De Veldhoek

  • Home
  • Blog
  • Terras open en upgrades binnen De Veldhoek

Terras open en upgrades binnen De Veldhoek

Wij hebben u gemist, en aankomende woensdag is het dan eindelijk zo ver dat we u weer met open armen kunnen ontvangen. Ondanks dat er nog beperkte openingstijden zijn, zijn wij blij dat wij met trots onze nieuwe onderdelen van De Veldhoek aan u kunnen presenteren. Want het restaurant was dan wel dicht, wij zijn ondertussen hard aan het werk gegaan om De Veldhoek een nog fijnere plek te maken voor onze gasten.

Met kinderen genieten van het zonnetje op ons heerlijke terras? Dat kan nu nog beter door onze terrasuitbreiding richting onze speeltuin, waar uw kinderen heerlijk vrij kunnen spelen, terwijl u stiekem nog een oogje in het zeil houdt, maar wel vanaf uw stoel met een heerlijke borrel. En als u daar dan toch zit, kijkt u dan ook even naar onze nieuwe bierkaart?

Achter de schermen zijn we ook bezig geweest met verduurzaming van De Veldhoek, door overal waar nog geen LED-verlichting was, dat nu wel te plaatsen. Ook de vloer in de zaal is geschuurd en geschilderd voor een mooiere look als u bij ons in de zaal komt eten als dat straks ook weer mag.

Tot slot willen we iedereen bedanken die ons heeft gesteund in deze moeilijke tijd en praten graag met u bij op ons terras. Tot snel!

 

Team De Veldhoek


Leave a Reply